Fanfare Sint Cornelius uit Schin op Geul bestaat honderd jaar en dat gaat gevierd worden! En waar kan dat beter dan in het oudste en mooiste openluchttheater dat Nederland rijk is. Onder een groen bladerdak wordt u getrakteerd op een sprankelend avondvullend programma.
Zoals de titel van het concert al doet vermoeden zoekt de fanfare de samenwerking op met de Schin op Geulse verenigingen. Geniet van Sjinse optredens van het klaroenkorps van de Schutterij Sint Mauritius Strucht en de Sjinse Oud Prinse. Een 100-koppig mannenkoor bestaande uit mannenkoor Inter Nos, Schin op Geul en het Mannenkoor DSM zullen u kippenvel bezorgen.

Muzikaal worden we geholpen door een combo bestaande uit Rick van Weersch, gitaar; Johannes Vos, basgitarist; Toon Konings, piano; Henk Martens, drums.

Het verrassingselement is in handen van pianist en improvisator Jan Vayne. Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek. Het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te kijken, maar bovenal te luisteren!

De presentatie is in handen van Jack Vinders en hij zal u op geheel eigen en komische wijze meenemen door dit indrukwekkende programma dat u geen moment onberoerd zal laten.

< Terug Terug naar overzicht >