Zondag 21 mei 2017 organiseerde de fanfare alweer voor de 20e keer op rij het Aspergefestijn. ’t Geboew werd die dag weer omgetoverd tot een groot gezellig restaurant. Het zonnetje en de aangename temperatuur zorgden er voor dat er ook gebruik gemaakt kon worden van het buitenterras. Ook dit jaar waren de gerechten en wijnen weer van uitstekende kwaliteit.

Een van de hoogtepunten van de dag was de trekking van de lootjes, want wie wint dit jaar een midweek naar Oostenrijk of die lekkere fles wijn uit Schin op Geul? De uitslag van onze tombola vindt u hier.

Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de leden en vrijwilligers van onze fanfare die meegewerkt hebben om het Aspergefestijn mogelijk te maken, zowel de werkzaamheden op de dag zelf (reservering, obers, afruimers, afwassers) alsmede het op- en afbouwen.

Nieuw dit jaar was de tentoonstelling van de pentekeningen van Jef Boosten. De fanfare viert in 2019 haar 100-jarig bestaan en biedt in samenwerking met Jef Boosten de mogelijk om een originele pentekening te laten maken van uw eigen huis of een andere karakteristiek plekje in Schin op Geul. De tentoonstelling geeft goed weer welke verschillende stijlen pentekeningen er te kiezen zijn. Heeft u interesse in een pentekening neemt u dan contact op met jbaadjou.communicatie@fanfareschinopgeul.nl

Tijdens onze komende activiteiten zult u nog geregeld meer horen over deze actie.

< Terug Terug naar overzicht >