Op zondag 15 oktober a.s. organiseert de fanfare in gemeenschapshuis ’t Geboew te Schin op Geul al weer voor de zesde keer een grote boeken en platen beurs. Deze beurs heeft in deze zes jaren  regionale bekendheid verkregen. Van heinde en verre komen liefhebbers van boeken, platen, en   c.d. ’s  naar Schin op Geul.  Zij kunnen  van 11.00 tot 16.00 uur goedkoop hun slag slaan  voor oude en recente boeken in allerlei genres, tijdschriften, naslagwerken, jeugd- en kinderboeken, cd’s,  dvd’s, langspeelplaten en singles. De fanfare heeft voor deze beurs  een zeer ruime collectie ingezameld met voor elk wat wils. Vooral de collectie langspeelplaten is bijzonder en heel groot. Dus zeer zeker meer dan de moeite waard om te komen  snuffelen. Misschien vindt u waar u al lang naar op zoek was. De prijzen zijn zeer vriendelijk. Voor weinig geld koopt u al een grote zak vol.

De opbrengst van deze beurs gaat geheel naar de jeugdopleiding van de fanfare.

De fanfare kan nog altijd boeken, cd’s, dvd’s en l.p.’s e.d. gebruiken om haar collectie aan te vullen en te vernieuwen. Zij houdt daarvoor een inzamelactie.

U kunt genoemde artikelen inleveren in ’t Geboew, Warande 43 te Schin op Geul op:

  • Vrijdag 13 oktober van 11.00 tot 15.00 uur
  • Zaterdag 14 oktober van 11.00 tot 15.00 uur

Indien u absoluut niet in de gelegenheid bent om zelf de spullen in te leveren dan kunt u onderstaande personen tot uiterlijk 13 oktober bellen. Zij zorgen er  dan voor dat deze bij u thuis worden opgehaald.

 

Jef Baadjou:       06-23793587

Jean Sleijpen:     043-4591550

< Terug Terug naar overzicht >