Bovenstaand in het kort het programma van onze volgende promotieknaller waarmee wij ons 100-jarig jubileum van 2019 onder u aandacht willen brengen. Dit wilt u toch niet missen!

De verschillende onderdelen van die middag worden onderstaand toegelicht:

DUCKRACE

Alle inwoners van Schin op Geul ontvangen per gezin, een gratis badeendje.

U mag dit eendje zien als een hartelijke uitnodiging om op zondag 8 juli a.s. deel te nemen aan de Duckrace, die vanaf 14.00 uur zal plaatsvinden op de Geul. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen.

U krijgt het eerste badeendje GRATIS. Mocht u met meerdere eendjes willen meedingen naar de prijzen, dan kunt u bij de inschrijving extra eendjes kopen tegen de prijs van € 2,- per stuk. Wij zouden het fijn vinden als u meedoet en de Geul een moment geel doet  kleuren.

Hierbij mag u uw badeendje pimpen zodat het een eigen uitstraling krijgt. Bijkomend voordeel u verliest tijdens de race uw eendje niet uit het oog. Voor pimpideeën verwijzen wij world wide web.

De Duckrace is bedoeld om op een ludieke wijze de aandacht te vestigen op het komend jubileumfeest van Fanfare Sint Cornelius in 2019. Niet alleen de fanfare, maar ook onze dorpsgemeenschap, die de fanfare al bijna 100 jaar in stand houdt, verdient straks een waardig jubileumfeest!

SJINS SPECIAALBIER

Speciaal voor ons jubileum zijn door Brasserie Grain d’Orge twee “Sjinse” bieren gebrouwen, waarvan de introductie tijdens het evenement met de Duckrace zal plaatsvinden. Met deze speciaalbieren, vol van smaak en ruim van promille, wordt de link gelegd naar het verleden. De bieren zijn vernoemd naar twee van onze mede oprichters, Sjang Huijnen en Pie Smeets. Met Sjang (blond bier) en Pie (bruin bier) willen wij dat oprichtingsmoment van 100 jaar geleden op een gepaste wijze in herinnering roepen om er vervolgens, samen met u, een heerlijke toost op uit te brengen. Beide bieren worden vanaf 8 juli tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden.

OPENLUCHTCONCERT

Na de Duckrace zal onze fanfare Sint Cornelius, in samenwerking met fanfare Kunst & Vriendschap uit Partij-Wittem, u trakteren op een optreden waarvan u onder het genot van een Sjins speciaalbier kunt genieten.

Wij hopen u graag te ontmoeten op 8 juli vanaf 14u aan de Geulbrug in Schin op Geul.

< Terug Terug naar overzicht >