Met veel verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Gerrit van Wissen. Wij verliezen in Gerrit een bijzondere ere-voorzitter.

Geen traditionele bestuurder maar een ere-voorzitter die voorop ging in de uitvoering en geen enkele repetitie verstek liet gaan. Die graag het heft in eigen hand nam en hield. Bijzonder was zijn gedrevenheid om op zoek te gaan naar initiatieven om onze verenigingskas te spekken zoals het werken bij evenementen, het uitzoeken van kerstdennen zelfs tot over de landsgrenzen heen.

Waar hij aan begon, maakte hij tot in de puntjes af. Zo ook zijn laatste kunststukje ons 100-jarig jubileum in 2019. Als voorzitter van de stuurgroep liet hij niets aan het toeval over. Door zijn perfectionisme en tomeloze inzet was hij trots op het eindresultaat.

 

Zijn toewijding voor onze vereniging of beter gezegd zijn vereniging was tot het einde bewonderenswaardig. Gerrit wij zijn je heel veel dank verschuldigd.

Vrijdag 22 september zullen wij je muzikaal begeleiden naar je laatste rustplaats tijdens de begrafenis die om 11u vanuit de Heilige Mauritiuskerk in Schin op Geul zal plaatsvinden.

Gerrit, Rust zacht.

 

Wij wensen Annie, Jolanda, Jan, Rik, Ron, Carola, Stijn en Nina, familie en vrienden veel kracht bij het verwerken van het verlies om Gerrit.

 

< Terug Terug naar overzicht >