Concert Koninklijke Marinierskapel

Op donderdag 19 september geeft de Koninklijke Marinierskapel van het ministerie van Defensie muzikaal kleur aan ons 100-jarig jubileum.
Met hun gevarieerde programma laten zij zowel de klassiek georiënteerde luisteraar alsmede de aanbidder van het moderne genre aan hun trekken komen.

De Marinierskapel heeft een speciale klank, uitstraling en speelt verschillende soorten muziek en wordt regelmatig in binnen- en buitenland gevraagd. Een eer om ze in ons jubileumjaar in Sjin op  bezoek te hebben.

Wie? 100% Concert: Koninklijke Marinierskapel
Waar? Feesttent 100% Fanfare 100% Sjin aan de Mauritiussingel in Schin op Geul
Wanneer? 19 september 2019
Zaal open? 19:00 uur
Start concert? 20:00 uur
Kosten? € 15,00

Bestel tickets

Bestel hieronder je tickets voor het concert!

Helpdesk

Indien je problemen ondervindt met het bestellen van tickets, neem dan contact op met de Tickli Klantenservice via +31 (0)43 609 8536. Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met fanfare St Cornelius: info@fanfareschinopgeul.nl

Voorverkoopadressen

Vanaf begin juli is het ook mogelijk om papieren tickets bij de volgende voorverkoopadressen te kopen:

• Bie d’r Bekker, Strucht 15 Schin op Geul
  • Gemeenschapshuis ’t Geboew, Warande 43 Schin op Geul