Feestweekend 100% Fanfare, 100% Sjin

Zaterdag 21 september 2019 staat in het teken van 100%Feest, of beter gezegd 100%Fiëste, en daar staan de volgende bands garant voor:

Janse Bagge Bend

JBB, De mooder van alle dialekgroepe, “solliciteert” op de bühne van100%Fanfare100%Sjin. Het repertoire van de band kenmerkt zich door uitersten. Naast Totale Waanzin nummers zijn er ook nummers met een hoog kippevelgehalte.

Eindelijk wordt het Limburgse dialect eens voor andere zaken gebruikt dan het bezingen van kapelletjes en de wuivende korenvelden: Racisme, werkeloosheid, de vergeten helden zoals Jan Palach, de waanzin van het dragen van merkkleding en de gevolgen daarvan, kortom allemaal items die door JBB bezongen worden. JBB bestaat dit jaar 40 jaar.

Laat de kans niet ontglippen om met deze dialect-popband mee te fiëste op nummers als “Proemevla” en “Sollicitere”.

Tonca

Dé feestband van het "Wilde Zuiden!". Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: er wordt pas gestopt als de hele tent op z'n kop staat.

The Pigeons

Een groep pop-up muzikanten die zich bijna ter plekke samenstelt én één ding gemeen hebben: keihard muziek maken!

Wie? 100%FIESTE: Janse Bagge Bend, Tonca, The Pigeons
Waar? Feesttent 100% Fanfare 100% Sjin aan de Mauritiussingel in Schin op Geul
Wanneer? 21 september 2019
Zaal open? 19:00 uur
Start concert? 20:00 uur
Kosten? € 15,00

Bestel tickets

Bestel hieronder je tickets voor het concert!

Helpdesk

Indien je problemen ondervindt met het bestellen van tickets, neem dan contact op met de Tickli Klantenservice via +31 (0)43 609 8536. Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met fanfare St Cornelius: info@fanfareschinopgeul.nl

Voorverkoopadressen

Vanaf begin juli is het ook mogelijk om papieren tickets bij de volgende voorverkoopadressen te kopen:

• Bie d’r Bekker, Strucht 15 Schin op Geul
  • Gemeenschapshuis ’t Geboew, Warande 43 Schin op Geul

Zondag 22 september

Nu de toon is gezet door de Janse Bagge Bend, Tonca en The Pigeons gaan we gewoon door met Fiëste in Sjin. Zondag 22 september 2019 staat dan ook in het teken van het buitenfestival in en rondom het feestterrein. Zodra meer bekend is over de line-up van die dag zullen wij deze publiceren.