Galaconcert Openluchttheater Valkenburg

Fanfare Sint Cornelius uit Schin op Geul bestaat honderd jaar en dat gaat gevierd worden! En waar kan dat beter dan in het oudste en mooiste openluchttheater dat Nederland rijk is. Onder een groen bladerdak wordt u getrakteerd op een sprankelend avondvullend programma.

Zoals de titel van het concert al doet vermoeden zoekt de fanfare de samenwerking op met de Schin op Geulse verenigingen. Geniet van Sjinse optredens van het klaroenkorps van de Schutterij Sint Mauritius Strucht en de Sjinse Oud Prinse. Een 100-koppig mannenkoor bestaande uit mannenkoor Inter Nos, Schin op Geul, het Mannenkoor DSM en het Rumpener MannenKoor 1921 zullen u kippenvel bezorgen.
Muzikaal worden we geholpen door een combo bestaande uit Rick van Weersch, gitaar; Johannes Vos, basgitarist; Toon Konings, piano; Henk Martens, drums.

Het verrassingselement is in handen van pianist en improvisator Jan Vayne. Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek. Het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te kijken, maar bovenal te luisteren!

De presentatie is in handen van Jack Vinders en hij zal u op geheel eigen en komische wijze meenemen door dit indrukwekkende programma dat u geen moment onberoerd zal laten.

Entree is € 20,00 per persoon en via onderstaande link te koop!

Vervoer

Om onbezorgd te kunnen genieten zonder parkeerstress kunt u gebruik maken van de pendelbus. Tussen 18 en 18.30 uur vertrekken vanaf het Ljubljanaplein diverse shuttlebussen naar het openluchttheater.  Na afloop van het concert vertrekken de bussen weer vanaf het openluchttheater naar Schin op Geul. Een retourkaartje kost € 2,50 en kan in de bus gekocht worden of bij de voorverkoopadressen.

Mocht u liever in het bezit komen van een papierenticket. Deze zijn vanaf 10 mei te koop bij de volgende voorverkoopadressen:

Bie d'r Bekker, Strucht 15 in Schin op Geul

Gemeenschapshuis 't Geboew, Warande 43 in Schin op Geul