Pentekeningenactie

Pentekeningenactie

Fanfare St. Cornelius is er trots op dat zij in 2019 haar 100-jarig bestaan mag vieren. Dit belooft een groots feest te worden. In de aanloop naar ons jubileumjaar zullen wij een aantal acties onder uw aandacht brengen.

Onze eerste actie is de pentekeningenactie.

In samenwerking met kunstenaar Jef Boosten uit Valkenburg bieden wij u de mogelijkheid om een originele pentekening te laten maken. Bijvoorbeeld van uw huidige woning, het huis waarin u geboren of getogen bent, of een voor u speciaal plekje in Schin op Geul en omstreken.

Naast zwart-wit pentekeningen bestaat er ook de mogelijkheid om een pentekening in kleur, of een schilderij in aquarel, pastel, of acryl te bestellen.

Laat u gerust informeren door de kunstenaar, hij neemt persoonlijk contact met u op omtrent uw wensen.

Dit alles kan tegen een gereduceerd tarief waarmee u de fanfare steunt in de organisatie van het jubileumjaar. Alle tekeningen worden geleverd inclusief een lijst en passe-partout.

De kunstwerken kunnen geleverd worden in de formaten: 24 x 30 cm; 30 x 40 cm; 40 x 50 cm.

Prijzen variëren afhankelijk van formaat en stijl.

Een zwart-wit of kleur tekening met lijst en passe-partout, 24 x 30 cm kost 150 euro, 30 x 40 cm kost 200 euro en 40 x 50 cm kost 250 euro.

Tekeningen in aquarel, pastel of acryl kosten respectievelijk 200 euro, 250 euro of 300 euro.

Indien u geïnteresseerd bent, vul dan uw naam en e-mailadres hieronder in of neem vrijblijvend contact op met Jef Baadjou, e-mail: communicatie@fanfareschinopgeul.nl

Ik heb interesse!