Update 29-11-2021:

Helaas wij hadden u graag muzikaal willen meenemen naar de Efteling. Echter, door de aangescherpte Coronamaatregelen gaat ieders gezondheid voor. Vandaar dat wij dit concert uitstellen!

#Houd moed  #Blijf gezond

Beleef de Efteling gewoon in Sjin!!!

Al een aantal jaar heeft fanfare St Cornelius in december een themaconcert op haar programma staan. Dit jaar laten wij u rondwandelen in de Efteling. Een sprookjesachtige ervaring voor het gehele gezin. Binnenkort begint al de voorpret voor de jongste jeugd met een kleurwedstrijd. Voor het muzikale avontuur moet u nog even geduld hebben tot 11 december om 18u in gemeenschapshuis ’t Geboew. Om de onkosten te dekken vragen wij een entreeprijs vanaf 13 jaar van € 5,-.
Voor dit evenement geldt op dit moment de QR-check en het dragen van een mondkapje bij binnenkomst. Uiteraard is eea afhankelijk van de maatregelen zoals die op 11 december gelden. Check daarom van tevoren de website of onze facebookpagina.

Nog een kleurplaat nodig voor broer/ zus, neefje/ nichtje, vriendje of vriendinnetje? Deze is hier te downloaden:

kleurplaat Eftelingconcert

< Terug Terug naar overzicht >