Steun onze vereniging

Word vriend van onze fanfare

De Vrienden van de Fanfare St Cornelis dragen onze vereniging financieel een warm hart toe. Zij vinden het belangrijk om dit muzikale culturele erfgoed te behouden voor ons dorp. Daarnaast is deze groep vrienden een hechte groep volgers van alle activiteiten die onze fanfare ontplooit. Het lidmaatschap bedraagt 250 euro per jaar. Heeft u interesse, dan kunt u zich wenden tot onze penningmeester de heer Jos Smeets.

info@fanfareschinopgeul.nl

Vriendenloterij

De VriendenLoterij zet zich in voor een sportieve en gezonde samenleving. Daarom steunt zij goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Naast vaste goede doelen, kunnen deelnemers van de loterij ervoor kiezen om vriend te worden van hun eigen club of vereniging.

Draagt u onze vereniging een warm hart toe, dan kunt u zich via onderstaande link aanmelden bij de Vriendenloterij en meespelen voor fanfare St Cornelius uit Schin op Geul.

Minimaal 40% van uw inleg gaat direct onze clubkas in. Dit zorgt altijd voor een mooi sponsorbedrag, waarvoor wij u zeer dankbaar zijn!

Ga hier naar de Vriendenloterij en steun de fanfare!

Donateursactie

In de maand mei houdt de fanfare haar jaarlijkse huis-aan-huis donateursactie waarmee inwoners van Oud Valkenburg en Schin op Geul hun waardering voor onze fanfare in geld kunnen uitdrukken. Mocht u de collecte gemist hebben of geen kleingeld in huis hebben dan kunt u te allen tijde een vrijwillige gift overmaken op NL56 RABO 01466 00967.

Sponsorkliks

Met Sponsorkliks kunnen jullie onze vereniging steunen,  zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de fanfare hier direct van!

Klik hier om ons te steunen via Sponsorkliks